Θεραπείες Express

Είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης, επαναστατική! Παγώνει την επιφάνεια του δέρματος ενεργοποιώντας μηχανισμούς που τα …οφέλη τους είναι, εκτός από την αντιγήρανση, η αναζωογόνηση, η λάμψη, η ενυδάτωση, η τόνωση, η ελαστικότητα της επιδερμίδας μας. Αυτό επιτυγχάνεται με παγωμένους γλόμπους (Beauty Globes).

Είναι ακριβώς γι’ αυτό που η κρυοθεραπεία της Bio Jouvance Paris έχει διακριθεί για την μοναδική αποτελεσματικότητα της. Προκαλεί μυϊκή τόνωση και σύσφιξη με τους καινοτόμους γλόμπους Beauty Globes και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασκεί εντυπωσιακά τους μύες του προσώπου, ενισχύοντας την ελαστικότητα τους και χαρίζοντας φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

30’ – 20€

Πρόκειται για μασάζ προσώπου με ξηρό οξυγονούχο βραβευμένο λάδι από έλαιο σταφυλιού, πλούσιο σε βιταμίνες A, B και E. Το μασάζ αυτό με τεχνική μάλαξη και ανοδικές κινήσεις τονώνει, οξυγονώνει και συσφίγγει σε χρόνο μηδέν την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας.

30’ – 20€

Απολαυστική θεραπεία προσώπου με πλούσιες μάσκες φράουλας ή Cranberry κατά της οξείδωσης και των ελεύθερων ριζών. Είναι σχεδιασμένη με σκοπό την ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και την ανανέωση κυττάρων. Παράλληλα προσφέρει λάμψη, συνολική αντιγήρανση ενώ, δημιουργεί και ένα ευχάριστο αίσθημα απόλαυσης, ανανέωσης και ευεξίας κατάλληλο για spa style treatments. Συνδυάζεται άριστα με ορούς και αμπούλες όπως το Hyaluronic Acid ή τη Cell Booster. Κατάλληλη και για special occasions treatments (bridal etc.) επιτυγχάνοντας λάμψη και φωτεινότητα.

30’ – 30€

Μια θεραπεία ανάπλασης για πιο νέες ηλικίες, για κανονικές, ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει βαθιά αντιγήρανση, ανάπλαση, λάμψη, τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ευχάριστο αίσθημα απόλαυσης, ανανέωσης και ευεξίας.

30 ’- 30€

Αντιγήρανση, σύσφιξη, θρέψη και λάμψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Με ειδικά φύλλα κολλαγόνου εμποτισμένα με βιταμίνη C, ορό βιταμίνης C και κρέμα ματιών. Γιατί οι μαύροι κύκλοι, αυτοί οι ενοχλητικοί κύκλοι κάτω από τα μάτια μας που κάνουν την εμφάνιση τους από κούραση, από αϋπνία, από αφυδάτωση, ή είναι κληρονομικοί, που μας δείχνουν κουρασμένες, ταλαιπωρημένες, γερασμένες. Καιρός, λοιπόν να τους αντιμετωπίσουμε!

30’ – 30€

Δεν ξεχνάμε πως η ηλικία μιας γυναίκας «προδίδεται» από τα χέρια! Άρα μετά τα 50, η αντιγήρανση και η λεύκανση των χεριών μας, είναι επιβεβλημένη!

Αντιγήρανση: Γίνεται σε ηλικίες 50+. Με οξέα φρούτων 40% γλυκολικό οξύ και 2% σαλικυλικό οξύ.

Λεύκανση: Για δυσχρωμίες, κηλίδες, σημάδια, spot αντιγήρανσης. Γίνεται με οξέα φρούτων 30% γλυκολικό οξύ και 2% κοχικό οξύ ή νανοτεχνολογία (AQUA MATRIX).

Υ.Γ.: Με επιμέλεια και επιμονή έχετε πιθανότητα να αποφύγετε τα Laser!

30’- 30€

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα

Διάλεξε θεραπεία