Μασάζ σώματος

Θα μας χαλαρώσει, θα μας «πάρει» την ένταση, θα μας διευκολύνει στην κίνηση. Ποιο;

Μα, το μασάζ!

Μία από τις αρχαιότερες μη παρεμβατικές μορφές θεραπείας, το μασάζ. Η λέξη (massage) έχει τις ρίζες της στη Γαλλία, οι πρώτες λογοτεχνικές αναφορές ξεκινούν από Κίνα και Ινδία, στα λατινικά η λέξη «massa» μεταφράζεται ως μάζα/ζύμη, ενώ στα αραβικά ως άγγιγμα. Στα ελληνικά, σημαίνει «μάλαξη», ενώ ως ορισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η λέξη «ανάτριψη».

Το μασάζ, που συνήθως, το συνδέουμε με τον πόνο, καθώς ενστικτωδώς όταν πονάμε, αγγίζουμε ακριβώς πάνω σε αυτό το σημείο προκειμένου να υπάρξει ανακούφιση, είναι ο ιδανικός τρόπος χαλάρωσης. Το άγγιγμα λειτουργεί θεραπευτικά καθώς μειώνει το στρες και μας οδηγεί σε ψυχολογική, πνευματική και σωματική χαλάρωση. Ο ίδιος ο Ιπποκράτης (πατέρας της ιατρικής) επέβαλλε στους μαθητευόμενους του τις εντριβές ως απαραίτητη ιατρική γνώση.

Μασάζ ρεφλεξολογίας που εστιάζει στο επάνω μέρος του σώματος. Εστιάζει στην πίεση σημείων ικανών να ενεργοποιήσουν το σώμα και να απαλλάξουν από την μυϊκή ένταση. Μασάζ χαλαρωτικό με ήπιες κινήσεις που ξεκινούν από τον αυχένα και καταλήγουν στο κεφάλι, ενώ για την ανακούφιση και την απομάκρυνση της έντασης της πλάτης ο φυσικοθεραπευτής ξεκινάει με ολιστική πίεση από τους ραχιαίους μύες. Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα και εντυπωσιακά προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας.

30’- 30€

Μασάζ φυσιοθεραπευτικό, σύγχρονης αρωματοθεραπείας σχεδιασμένο ειδικά για να προσφέρει ευχαρίστηση, να ανακουφίζει από οποιοδήποτε σωματικό πόνο και να χαλαρώνει τους μύες. Εφαρμόζεται με ξηρό οξυγονούχο βραβευμένο λάδι από έλαιο σταφυλιού πλούσιο σε βιταμίνες A, B και E. Ανακουφίζει άμεσα από τους μυϊκούς πόνους, ενυδατώνει, καταπραΰνει, δεν ερεθίζει και δεν αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας*.

*Το αναζωογονητικό οξυγόνο στην υπηρεσία της υγείας του σώματος. Σήμα κατατεθέν και signature massage του Urbane Skin.

50’ – 70€

Είναι ο μόνιμος εχθρός όλων των γυναικών. Είναι αυτή, που ακόμα κι αν έχεις το τέλειο σώμα, θα σου …χτυπήσει την πόρτα. Ποιά; Μα… η κυτταρίτιδα! Το Urbane Skin την αντιμετωπίζει κατά μέτωπο! Και την εξολοθρεύει! Με τις απόλυτες θεραπείες!

Η θεραπεία Bio Slimming & Firming Treatment αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έντονης επιδερμικής χαλάρωσης.

H θεραπεία Bio Anti – Cellulite Treatment, με χρήση Roller (bio roller ή μικροβελόνες) ή υπέρηχου, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Βασικό μας …όπλο η τεχνική μας !!! και τα προϊόντα Thermo Active Cellulite Cream ή Slimming & Firming Microgel –και τα δύο μικρομοριακά.

50’- 50€

*Ρωτήστε μας για τα πακέτα μας σε τιμή έκπληξη!

Είναι ένα τεχνικό μασάζ που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Επιτυγχάνει αδυνάτισμα και σύσφιξη, ενώ ταυτόχρονα μια σειρά προϊόντων θαλασσοθεραπείας σώματος από τη Θάλασσα του Σαργκάσσο, σου προσφέρει ανανέωση, χαλάρωση, ανακούφιση, ενυδάτωση, βελτίωση της κυκλοφορίας και του λεμφικού συστήματος.

60’- 70€

Είναι ένα τεχνικό βαθύ μαζάζ για… μυημένους. Μασάζ αργό αλλά «δυναμικό», με στοιχεία Σουηδικού Μασάζ που θα λύσει το σώμα σας και θα σας απελευθερώσει από χρόνιους πόνους.

Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών (triggerpoints)*

*Triggerpoints είναι «κόμποι» μυϊκών ομάδων που δημιουργούνται όταν έχουμε κακή στάση σώματος, δουλεύουμε computer, ορθοστασία κλπ.

70’- 70€

Είναι ένα τεχνικό μασάζ μεσαίας πίεσης με θεραπευτικές ιδιότητες σχεδιασμένο να εστιάζει επίμονα σε σημεία που πονούν χαλαρώνοντας τους μύες ενώ ταυτόχρονα θεραπεύει τυχόν τραυματισμούς. Ο ειδικός αφού ξεκινήσει με χαρτογράφηση σώματος προχωρά σε ένα εξατομικευμένο μασάζ με ειδικές κινήσεις και συνδυασμένη μίξη τεχνικών*.

70’- 90€

*Σήμα κατατεθέν και signature massage του Urbane Skin.

Στο Urbane SKIN, αγαπάμε και φροντίζουμε τις μαμάδες και τις μέλλουσες μαμάδες. Θέλουμε να τις χαλαρώσουμε και να τις κάνουμε να αισθανθούν μαγικά! Όμως δεν ξεχνάμε πως μια γυναίκα που περιμένει μωρό, ή που μόλις έχει γεννήσει, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην ενεργοποιηθούν οι μύες. Το μασάζ πρέπει να γίνεται στο πλάι με ειδικό μαξιλάρι και να αποφεύγονται οι μαλάξεις πάνω στην κοιλιά ή το έμβρυο. Το βαθύ μασάζ απαγορεύεται, ενώ το χαλαρωτικό, που είναι απαραίτητο, δεν περιλαμβάνει κινήσεις στην μπροστινή πλευρά του σώματος.

50’- 40€

Είναι η πολυτέλεια που χρειαζόμαστε όλες και όλοι. Αυτές οι απόλυτα «δικές μας» στιγμές που αποφασίζουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας. Γιατί το αξίζουμε! Στο Urbane SKIN οι πολυτελείς θεραπείες μασάζ και ομορφιάς για ευεξία και χαλάρωση, σε συνδυασμό με την διακριτικότητα, τη γνώση της «ιδιωτικότητας» και τον σεβασμό στην ιδιαιτερότητα είναι σημαντικά. Οι απαιτήσεις της κάθε μιας και καθενός από εμάς, οι ώρες και οι στιγμές που αποφασίζουμε να διαθέσουμε στον εαυτό μας αποκτούν μοναδική σημασία.

70’- 70€

Το  couples massage είναι ένα μασάζ για δυο, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.
Χαρίζει απόλυτη ευεξία  σ’ εσένα και στο ζευγάρι σου.  Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον σύντροφο σου,  τη φίλη σου, τον φίλο σου  και να έρθεις μαζί του για ένα Couples Massage. Tην ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.
Διάλεξε  ανάμεσα σε anti-stress ή deep tissue massage και νοιώσε τα μοναδικά ευεργετικά και χαλαρωτικά του αποτελέσματα.
Εξαιρετικό και για bridal δώρο πριν τη μεγάλη ημέρα για χαλάρωση ή δώρο επετείου.

Ρώτησε  μας για την Gift Card της Urbane Skin. Δεν φαντάζεσαι πόσες εκπλήξεις κρύβει για σένα!

70’ – 150€

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα

Διάλεξε θεραπεία