…Και να, που γύρισες!

…Και να, που γύρισες!

Το ξέρεις πως οι διακοπές, όπως όλα τα όμορφα πράγματα, έχουν ένα τέλος! Καλό τέλος, στην περίπτωση μας: μια επιστροφή! Την επιστροφή στην πόλη με όλες τις γλυκές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Και τώρα; Τώρα, με πλατύ χαμόγελο, οργανώνουμε τις μέρες που έρχονται. Και μια από τις πρώτες μας ανάγκες είναι ένας καλός καθαρισμός προσώπου. Να φύγει ο πολύς ήλιος, η πολλή θάλασσα, και να ξανανιώσουμε το δέρμα μας φρέσκο, καθαρό, λαμπερό.
Καθαρισμός προσώπου
Από όποια πλευρά κι αν το δεις το θέμα, θα καταλήξεις κι εσύ στο ίδιο συμπέρασμα: Καθαρισμός προσώπου = Urbane Skin. Πολύ απλά, γιατί ΞΕΡΕΙ! Εχει τη γνώση, την πείρα, την εξειδίκευση. Γιατί όλες το ξέρουμε πως υπάρχει εξειδίκευση στον καθαρισμό. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ειδική τεχνική μάλαξη «εν τω βάθει» για να επιτευχθεί ήπια διάνοιξη των πόρων, χωρίς ερεθισμούς, κοκκινίλες ή σημάδια.
Η Urbane Skin διαθέτει πολλά πολύτιμα μυστικά ομορφιάς και το σημαντικό είναι πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας αποκαλύψει κάποια από αυτά. Κι αυτό είναι το αποτέλεσμα της πείρας των χρόνων και της γνώσης.
Ο καθαρισμός είναι το νούμερο ένα στη US αλλά δεν είναι το μοναδικό νούμερο ένα! Υπάρχει και η …πρωταγωνίστρια «ενυδάτωση». Κι ας δούμε μαζί, τι εννοώ:
Eϊναι απαραίτητος o καθαρισμός! Για όλων των τύπων τις επιδερμίδες: κανονικές, ξηρές, λιπαρές, μικτές. Πρέπει να γίνεται, οπωσδήποτε, 1-2 φορές τον χρόνο. Είναι ο μόνος τρόπος για ομοιόμορφη επιδερμίδα και καθαρούς ανοιχτούς πόρους. Μια επιδερμίδα που γυαλίζει,  έχει σπυράκια και  μαύρα στίγματα, είναι ακριβώς αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Αντίθετα, το φρέσκο, καθαρό, λαμπερό δέρμα,  είναι αυτό που ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Καθαρισμός με ατμό, με οξέα φρούτων, με αμπούλα γλυκολικού οξέος, με ενζυμικό peeling… ή δερμοαπόξεση νέας γενιάς…
Αισθητικός ή δερματολόγος απομακρύνει τους ρύπους και το σμήγμα από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και σύγχρονων μηχανημάτων αισθητικής.
Συχνά εμπλουτίζουμε την όλη διαδικασία με περισσότερες από μια μάσκες ή με καλμαντικούς ορούς που προσφέρουν ακόμη περισσότερο στην φυσιολογική επαναφορά του pH και τη λείανση του δέρματος.
Επίσης χρησιμοποιούμε οξέα φρούτων που απολεπίζουν την επιδερμίδα σε βάθος, απαλύνουν τις ρυτίδες, ρυθμίζουν τη χροιά, τον χρωματικό τόνο και την όψη της  επιδερμίδας και κάνουν το δέρμα απαλό, σφριγηλό και ανανεωμένο.
Και να, που φτάσαμε και στην πρωταγωνίστρια «ενυδάτωση»! Την Hydro Deep, που καταπολεμά την ξηρότητα της επιδερμίδας αφού δεν μπορεί να πολεμήσει τους παράγοντες που την προκαλούν: παράγοντες όπως η ηλικία, το κλίμα, η διατροφή, αλλά και τα λάθος προϊόντα περιποίησης (κρέμες-καλλυντικά). Η Urbane Skin με την Hydro Deep στοχεύει στην κεράτινη (την εξωτερική) στιβάδα του δέματος, που αποτελείται κυρίως από νεκρά κύτταρα. Σε αυτήν, λοιπόν, που είναι αποθηκευμένη το 10-15% της συνολικής ποσότητας νερού της επιδερμίδας μας «στοχεύει» η hydro deep.
Δεν ξέρω αν ένιωσες πιο όμορφη διαβάζοντας τα παραπάνω. Σίγουρα όμως ΘΑ ΕΙΣΑΙ η ΠΙΟ όμορφη αν αντί να πεις μόνο τη μαγική φράση «καθαρισμός προσώπου», επισκεφθείς την Urbane Skin για να κάνεις τη φράση, πραγματικότητα.