Κυτταρίτιδα: Θεραπείες

Αφού, τώρα πιά ξέρεις το μυστικό όπλο για να πολεμήσεις τον … εχθρό που λέγεται κυτταρίτιδα, πάμε να μάθεις και τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους που οι ειδικοί του Urbane Skin θα συμμαχήσουν μαζί σου για να φτάσουν μαζί σου στη θριαμβευτική σου νίκη!

Θεραπεία 1
Ειδικό μασάζ μάλαξης
Αυτή είναι η πιό αποτελεσματική, η ασφαλέστερη, η πιό ενδεδειγμένη αλλά και η πιό οικονομική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Πως γίνεται?
Η μάλαξη, το μασάζ δηλαδή, γίνεται με συντονισμένες κυκλικές και ανορθωτικές κινήσεις ώστε να διαλυθεί η όψη πορτοκαλιού της επιδερμίδας σου και να δράσουν στις διόδους αποβολής της λέμφου (το γνωστό λεμφικό μασάζ.)
Η μάλαξη αντιμετωπίζει άμεσα το φλοιό πορτοκαλιού ανεξάρτητα από την έκταση ή τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Δίκαια και αποδεδειγμένα θεωρείται η αρχαιότερη και πιό ασφαλής τεχνική διότι «δουλεύει» με αξιοπιστία, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Ας μιλήσουμε χωρίς περιστροφές: οι περισσότερες από εσάς απογοητευτήκατε με την αναποτελεσματικότητα των θεραπειών με (διαφόρων ειδών μηχανήματα). Ήρθε ο καιρός να επιστρέψετε στην αλήθεια. Στην αγαπημένη κλασσική μέθοδο του μασάζ!

Θεραπεία 2
Λιποδιάλυση με θερμαντική διαδικασία
Εμείς οι γυναίκες που έχουμε συσσωρευμένο λίπος έχουμε (σε κάποιο βαθμό) και κυτταρίτιδα. Η λιποδιάλυση θα μας επιτρέψει να χάσουμε λίπος και να αποκτήσουμε λεία επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πως γίνεται;
Εφαρμογή με ζεστό άργιλο από τη θάλασσα του Sargasso και τύλιγμα του σώματος ή της περιοχής (π.χ. κοιλιά) με σελοφάν/ wrap και ειδικά θερμαντικά προϊόντα.
Ο άργιλος αποτοξινώνει και έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα σε βαθύτερες στοιβάδες από το scrub και την απολέπιση ενώ ανοίγει τους πόρους και απαλλάσσει τον οργανισμό από τις τοξίνες και τυχόν ακαθαρσίες.
Στη συνέχεια και σε συνδιασμό με την εφαρμογή θερμοκουβέρτας, επιτυγχάνεται η πολυπόθητη λιποδιάλυση, άρα και το αδυνάτισμα και η μείωση πόντων.

Τι προϊόντα χρησιμοποιούμε στο Urbane Skin για τη λιποδιάλυση;
Τη Thermo Active Cellulite Cream της Bio Jouvance Paris που περιέχει εκχυλίσματα εσπεριδοειδών, αιθέριο λεβάντας και εκχύλισμα κανέλλας που δουλεύει λιποδιαλυτικά και είναι ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς. Και φυσικά το εκλεπτυσμένο οξυγονούχο λάδι από εκχύλισμα σταφυλιού και βιταμίνες.

Θεραπεία 3
Αδυνάτισμα – σύσφιξη – ανόρθωση – 3 σε 1.
Στη θεραπεία αυτή λειτουργεί η εναλλαγή θερμού και κρύο στοιχείου. Δηλαδή, η θεραπεία ξεκινάει με την εφαρμογή θέρμο-προϊόντων και μετά κρύο-προϊόντων.
Ακολουθεί μασάζ με λεπτόρευστο αμυγδαλέλαιο υψηλής ποιότητας για ενεργοποίηση του δερματικού ιστού, μάλαξη και εφαρμογή κρυομάσκας για σύσφιξη.

Χάρη στην εναλλαγή της θερμοκρασίας –ζεστό και μετά κρύο- πολλαπλασιάζονται τα οφέλη με αποτέλεσμα την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας, τη σύσφιξη και αποβολή του περιττού λίπους.

Έχεις απορίες; Πολύ φυσικό. Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να απαντήσουμε σε τι δεν κατάλαβες, σε ό,τι δεν σου έγινε απόλυτα ξεκάθαρο, σε ό, τι θέλεις να σου διευκρινιστεί με περισσότερες λεπτομέρειες.