Μασάζ; Απλά… χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

Αφέσου στη χαλάρωση, ζήσε την μοναδική εμπειρία του μασάζ στο Urbane Skin!

Μασάζ ή αλλιώς μάλαξη: Έχοντας τις ρίζες του στην αρχαιότητα, το μασάζ αποτελεί ακόμα και σήμερα το ‘’κλειδί’’ για την ευεξία και τη χαλάρωση, το »εισιτήριο» για την απόδρασή μας από την κουραστική καθημερινότητα.

Για την ακρίβεια, στη σύγχρονη εποχή οι τεχνικές του μασάζ έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που έχουν κυριολεκτικά αναδειχθεί σε μια ολόκληρη επιστήμη: Μια επιστήμη στην υπηρεσία της αναγέννησης του σώματος, του πνεύματος, του well-being.

Το μυστικό στο μασάζ είναι ότι κατορθώνει, ακόμα και αν γίνεται για καθ΄όλα ιατρικούς σκοπούς, να συνδυάζει την απόλαυση με την ανακούφιση από χρόνιους πόνους, ενώ είναι σημαντικό ότι μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου: μυϊκή χαλάρωση, ενδυνάμωση, τόνωση, λεμφική αποσυμφόρηση, αδυνάτισμα, επαναφορά μετά από εγκυμοσύνη, μπορεί να γίνει ακόμα και »όπλο» κατά της κυτταρίτιδας.

To μασάζ μπορεί, επίσης, να είναι το πιο ξεχωριστό δώρο για δύο: Μια μοναδική εμπειρία wellness και χαλάρωσης για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ενώ μπορεί, επίσης, να γίνει και ένα διαφορετικό δώρο για ένα ζευγάρι πριν ή μετά το γάμο του, ή ακόμα και μια… έκπληξη για μια επέτειο γάμου.

Στο Urbane Skin μπορείς να βιώσεις όλες τις σύγχρονες τάσεις στο μασάζ, ανανεώνοντας τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα σου.

Ας τις δούμε, όμως, αναλυτικά:

  • Διαχρονική αξία, καταρχήν, συνιστά το anti-stress μασάζ, η τεχνική της απόλυτης χαλάρωσης: Με απαλές, κυκλικές μαλάξεις σε όλο το σώμα, οι θεραπευτές κατορθώνουν να πάρουν την κούραση και την ένταση της καθημερινότητας και να ανανεώσουν κάθε μυ του σώματος.

  • Το χαλαρωτικό: Όλο το σώμα αφήνεται σε μια εμπειρία απαλής μάλαξης, με στόχο την ανακούφιση όλων των μυϊκών ομάδων.

  • Deep Tissue: Ένα βαθύ, τεχνικό μασάζ για… μυημένους που έχει τη δυνατότητα με τις δυναμικές του κινήσεις να απελευθερώσει το σώμα από χρόνιους πόνους.

  • Μασάζ ρεφλεξολογίας: Δεν μπορείς να φανταστείς τη δύναμη που έχει το πέλμα: Ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα του σημεία, ο θεραπευτής μπορεί να ‘’ξεκλειδώσει’’ περιοχές του σώματος που προκαλούν πόνο και δυσάρεστη αίσθηση.

  • Μασάζ για κυτταρίτιδα και αδυνάτισμα: Οι κατάλληλες τεχνικές μασάζ σε συνδυασμό με εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα κάνουν θαύματα και βοηθούν στην απώλεια κιλών και πόντων!

  • Μασάζ για εγκύους: Απαλό μασάζ με προσεκτικές κινήσεις για τη μέλλουσα μαμά, αλλά και για εκείνη που έχει πρόσφατα γεννήσει, με στόχο τη συνολική χαλάρωση και την αναζωογόννηση.

Και last but not least:

  • Το Couples Massage, το οποίο είναι μασάζ για δυο, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και χαρίζει απόλυτη ευεξία. Στο Urbane Skin, μάλιστα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε anti-stress ή deep tissue massage και να νιώσεις τα μοναδικά ευεργετικά και χαλαρωτικά αποτελέσματα και των δύο τεχνικών άμεσα στο σώμα σου. Το couples massage είναι ιδανικό και για bridal δώρο πριν τη μεγάλη ημέρα για χαλάρωση ή δώρο επετείου.

Εμείς σου γνωρίσαμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές μασάζ που μπορείς να απολαύσεις στο Urbane Skin. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου με την ανανέωση τόσο στο σώμα, όσο και στο πνεύμα!

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα