Μεσοθεραπεία… Back to Youth

urbane-skin-Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία… Back to Youth

Πατάμε φρένο στο χρόνο

Με το καλοκαίρι να κλέβει μέρες από το φθινόπωρο, εσύ πρέπει να διατηρήσεις τη φρεσκάδα σου και να σταματήσεις το χρόνο, ήπια και αποτελεσματικά. Πώς; Μα με την πιο σύγχρονη και διαδεδομένη μέθοδο αντιγήρανσης στην Ευρώπη, τη Μεσοθεραπεία. Το Urbane Skin εφαρμόζει δερμοδιάγνωση και χαρτογράφηση προσώπου για στοχευμένη δράση και εγγυημένα αποτελέσματα.
Η Μεσοθεραπεία ως μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές της Αισθητικής Ιατρικής προσφέρει λύσεις σε θέματα όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, η φωτογήρανση και η χαλάρωση του δέρματος. Πρόκειται για μια μέθοδο άκρως αποτελεσματική και μη επεμβατική, η οποία δρα στοχευμένα στην επιδερμίδα του προσώπου και προσδίδει υγιή όψη, αποκαθιστώντας τη χαμένη λαμπερότητά του.
Η ασφαλής έγχυση θρεπτικών ουσιών όπως το υαλουρονικό οξύ, τα πεπτίδια, τα αμινοξέα, οι βιταμίνες σε βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, διεγείρουν και αφυπνίζουν το δικό σας κολλαγόνο, επιτυγχάνοντας συνολική αντιγήρανση, ανανέωση, λάμψη και σύσφιξη. Αποτέλεσμα: νεανική και δροσερή όψη.
Η Μεσοθεραπεία θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ επιτυγχάνει αντιοξειδωτική δράση με μακροπρόθεσμα οφέλη. Η προτεινόμενη συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από τον τύπο επιδερμίδας και τις ανάγκες της, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!
Πάτα, λοιπόν, φρένο στο χρόνο. Kλείσε τώρα το ραντεβού σου 210 7250473 για μια μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου με βιταμίνες.