Πως πρέπει πραγματικά να είναι ένας καθαρισμός προσώπου 5 αστέρων

Τα μυστικά, η εμπειρία και το αποτέλεσμα του καθαρισμού

Ε ναι λοιπόν, παραδέξου το: Χαζεύεις στα περιοδικά τη λάμψη της J.Lo. Ή αναρωτιέσαι συχνά πως σταρ σαν την Τζούλια Ρόμπερτς διατηρούν το πρόσωπό τους τόσο καθαρό και φωτεινό.

Να σου πούμε ένα μυστικό; Για όλα… ευθύνεται ο καλός καθαρισμός προσώπου που για τις γυναίκες που ξέρουν και… ορκίζονται σε αυτόν, είναι το ά και το ω της αισθητικής, είναι αυτή η μαγική διαδικασία που μπορεί να διατηρεί το πρόσωπο λαμπερό, ελαστικό και φωτεινό, σαν να μην το αγγίζει το πέρασμα του χρόνου.

Στo Urbane Skin ξέρουμε τα μυστικά του καθαρισμού, που αφήνει το δέρμα αψεγάδιαστο και είμαστε εδώ για να τα μοιραστούμε μαζί σου: Το ήξερες για παράδειγμα ότι ένας καλός καθαρισμός συνιστά κυριολεκτικά τη θεραπεία που αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου σου και ότι για να έχει το σωστό αποτέλεσμα, θα πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Ή γνώριζες ότι κάθε τύπος δέρματος έχει τις δικές του ανάγκες και άρα χρειάζεται τη δική του εξατομικευμένη φροντίδα στον κομμάτι του καθαρισμού;

Ο καθαρισμός είναι η πιο διαχρονική θεραπεία της αισθητικής και – όταν γίνεται σωστά – είναι το ‘’κλειδί’’ για να λάμψει και να ανανεωθεί η επιδερμίδα σου.

Στην Urbane Skin είμαστε εδώ για να ‘’χαρτογραφήσουμε’’ τις ανάγκες σου και να σου προτείνουμε τον καθαρισμό που θα κάνει το δέρμα σου λείο και ελαστικό, απόλυτα καθαρό, έναν καθαρισμό… πέντε αστέρων.

Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σου μπορείς να επιλέξεις μετά από συζήτηση με την αισθητικό μας τον κλασικό καθαρισμό, τον καθαρισμό με οξέα, αλλά και τον ιατρικό καθαρισμό, ιδανικό για δέρματα με ακμή:
Όλες οι θεραπείες γίνονται με τα επαγγελματικά καλλυντικά της πολυβραβευμένης γαλλικής εταιρίας Bio Jouvance Paris που διαθέτει μεγάλη γκάμα επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων για όλους τους τύπους δέρματος.

Ζήσε την εμπειρία…

Πως γίνεται όμως ένας καλός καθαρισμός που μπορεί να εξαφανίσει την κούραση από την επιδερμίδα και να το κάνει φωτεινό και λαμπερό; Ο καθαρισμός προσώπου στο Urbane Skin είναι μια εμπειρία μοναδική: Αφού αφαιρεθεί το μακιγιάζ με το απαλό γαλάκτωμα Bio Hydrating Cleansing Milk, η αισθητικός απλώνει σε όλο το πρόσωπο το gel καθαρισμού Clarifying Gel Cleanser, ενώ στη συνέχεια ολοκληρώνει τον καθαρισμό με την ειδική στυπτική λοσιόν Clarifying Astringent.
Highlight του καθαρισμού του Urbane Skin είναι η μοναδική τεχνική της διάνοιξης των πόρων, χωρίς να αφήνει σημάδια και ερεθισμούς και φυσικά χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Επίσης, η διαφορά και η υπεροχή του καθαρισμού του Urbane Skin βρίσκεται στην εφαρμογή του ενζυμικού peeling, Octopeel Enzyme Peeling Masque και στον… ατμό που σε συνδυασμό με το όζον που απελευθερώνεται στο δέρμα του προσώπου, το κάνει άμεσα πιο λαμπερό, πιο λείο, πιο φωτεινό.

… Με τη δύναμη του οξυγόνου

Το Urbane Skin, πάντα πρωτοπόρος, πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά και σου προτείνει τον καθαρισμό Oxygen Peel, για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, που αποτελεί έναν συνδυασμό ενεργού οξυγόνου με γλυκολικό όξυ που ‘’τροφοδοτεί’’ το δέρμα, απομακρύνοντας τις τοξίνες που το κάνουν να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Και… θαύμασε το τελικό αποτέλεσμα!

Όταν η διαδικασία του καθαρισμού ολοκληρωθεί, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου, δεν θα σταματάς να απολαμβάνεις την αίσθηση που θα έχει αφήσει στο δέρμα σου: Σφριγηλή, ανανεωμένη, λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, απαλλαγμένη από κούραση, μαύρα στίγματα και τους ρύπους του περιβάλλοντος.

Εμείς μοιραστήκαμε μαζί σου τα μυστικά για τον καλό καθαρισμό.
Εσύ; Αν επιθυμείς να βιώσεις αυτή την απίστευτα ανανεωτική διαδικασία με τον τρόπο που μόνο το Urbane Skin γνωρίζει, κάλεσε αμέσως για ραντεβού στο
210725 0473 ή κλείσε ηλεκτρονικά το ραντεβού σου στο info@urbaneskin.com.