Ραδιοσυχνότητες: Κλείνοντας ‘’ραντεβού’’ με τον πιο νεανικό εαυτό μας!

Έρχονται γιορτές! Εσύ θα μείνεις χωρίς λάμψη και ανανέωση;
Η αντίστροφη μέτρηση προς τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και εμείς οι γυναίκες είμαστε από τώρα σε αναζήτηση της πιο πρωτοποριακής και ταυτόχρονα αποτελεσματικής μεθόδου για να λάμψουμε και να εντυπωσιάσουμε τους πάντες γύρω μας!
Η καθημερινότητα του φθινοπώρου, οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μας έχουν απορροφήσει, αλλά στο βάθος του μυαλού μας έχουμε το πώς μπορούμε να φαινόμαστε ακόμα πιο νέες και όμορφες εν όψει της πιο υπέροχης γιορτής του χρόνου!
Θέλουμε ανανέωση και την θέλουμε τώρα, αλλά φοβόμαστε το νυστέρι και τις όποιες χειρουργικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό μας. Ε, λοιπόν, στο Urbane Skin η αναγέννηση του δέρματος του προσώπου γίνεται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι και με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Θα σας αποκαλύψουμε το μυστικό της απόλυτης ανανέωσης και μας… ευχαριστείτε αργότερα, όταν θα διαπιστώσετε το πόσο καλό έχει κάνει στο δέρμα σας και φυσικά στη διάθεσή σας, αφού στον καθρέφτη σας θα δείτε ένα πρόσωπο ακόμα πιο νεανικό, λείο και λαμπερό: Ραδιοσυχνότητες ή αλλιώς αναίμακτο lifting χωρίς νυστέρι, η καινοτομία της σύγχρονης αισθητικής για άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί!

Το ειδικό μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων «σμιλεύει» σε βάθος το πρόσωπο και επιτυγχάνει τρεις σε μία δράσεις σε ελάχιστο χρόνο:
Ανορθώνει τους ιστούς στοχεύοντας στις βαθύτερες στοιβάδες.
Συσφίγγει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί το δικό μας κολλαγόνο.
Επιτυγχάνει lifting χωρίς νυστέρι, ανανεώνοντας ακόμα και τις πιο ‘’δύσκολες’’ περιοχές του προσώπου, όπως τα μάτια και το λαιμό.

Οι ραδιοσυχνότητες είναι αναμφισβήτητα ό,τι πιο σύγχρονο και μη παρεμβατικό στην αισθητική του προσώπου τα τελευταία χρόνια: Χωρίς πόνο, για όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις εποχές, επιτυγχάνουν απίστευτα αποτελέσματα που διαρκούν πολύ!

Εμείς μοιραστήκαμε μαζί σου το μυστικό για ένα φρέσκο και νεανικό προσώπο: Εσύ, μη χάνεις χρόνο, οι μέρες περνούν! Τηλεφώνησε στο 210 7250473 και κλείσε το πρώτο σου ραντεβού σε εξαιρετική τιμή στους ζεν χώρους του Urbane Skin και ζήσε την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης στο πρόσωπό σου!