Στη μάχη με την κυτταρίτιδα, νικάει το μασάζ.

Μασάζ vs μηχανήματα για την κυτταρίτιδα; Γιατί οι γυναίκες που ξέρουν… προτιμούν το μασάζ.

Αν ζητούσαν από μια γυναίκα να πει μια λέξη που μισεί στην εικόνα της από το γράμμα κ, δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν αμφιβολίες ότι αυτή θα ήταν η… κυτταρίτιδα: Ένα αισθητικό ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο και μάλιστα, όλες τις ηλικίες, τόσο τις νέες όσο και τις πιο ώριμες και ξέρεις γιατί; Γιατί η κυτταρίτιδα ή αλλιώς… το δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά γενετικών παραγόντων, τρόπου ζωής, διατροφής, ενώ ‘’χτυπά’’ κάποια από τα πιο προβεβλημένα μέρη του σώματος όπως τους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα μπράτσα, όλα αυτά δηλαδή που εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είναι λεία και σφιχτά.

Έλα λοιπόν, πες την αλήθεια: Δεν θα ήθελες, ειδικά λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο υγιές, ελαστικό και λείο, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας;

Να μην αναφερθούμε στο μεσογειακό σωματότυπο που ευνοεί ακόμα περισσότερο την εμφάνισή τόσο της κυτταρίτιδας, όσο και του τοπικού πάχους, έναν επιπλέον ‘’πονοκέφαλο’’ που έχουμε εμείς οι Ελληνίδες…

Το Urbane Skin γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να σε απαλλάξει από αυτόν και να εμφανιστείς στην παραλία με το σώμα που ονειρεύεσαι, χωρίς πόνο και με άμεσα αποτελέσματα, με διάρκεια.

Μια τεχνική που συνδυάζει τη μάλαξη με εξειδικευμένα προϊόντα, στην οποία κυριολεκτικά… ορκίζονται οι διάσημες σταρ του Hollywood, που την έχουν εντάξει στο πρόγραμμα περιποίησης του σώματός τους.

Με μασάζ που κάνει θαύματα…

Οι γυναίκες που γνωρίζουν, προτιμούν να αντιμετωπίσουν δραστικά την κυτταρίτιδα με τις… μαλάξεις, όπως μόνο το Urbane Skin γνωρίζει: Αυτή είναι η θεραπεία Anti-Cellulite Massage Slimming & Firming, το ειδικό μασάζ κυτταρίτιδας, με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στο πρόβλημα της έντονης επιδερμικής συσσώρευσης λίπους, με την μυστική τεχνική του Urbane Skin.

Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, καθώς διαλύει το λίπος, αναζωογονεί σε βάθος το δέρμα, ενεργοποιεί τις βαθύτερες στιβάδες του, το λιαίνει και αναδεικνύει την πιο όμορφη εικόνα του.
Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το μασάζ είναι ό,τι πιο φυσικό και υγιεινό για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται μέσα από την ειδική τεχνική λεμφικής μάλαξης με επαγγελματικά προϊόντα, μια τεχνική η οποία εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρα χέρια, με γνώσεις πάνω στην ανατομία του σώματος.

Στο Urbane Skin θα βιώσεις μια μοναδική, μικτή τεχνική για την αντιμετώπιση της ενοχλητικής όψης πορτοκαλιού, που ενεργοποιεί τις λέμφους, το περίφημο λεμφικό μασάζ, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

…Top trend: Cupping massage για ενίσχυση της ελαστικότητας

Εξάλλου, αν θέλεις να ενισχύσεις ακόμα πιο πολύ τη λείανση του δέρματός σου, μπορείς να δοκιμάσεις και το τελευταίο trend στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του cupping massage, του μασάζ δηλαδή με τη χρήση μικρών, ειδικών βεντούζων, το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα με ανοδικές, σταθερές κινήσεις, με τρόπο που συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των ιστών και ενισχύει την ελαστικότητα του σώματος, χωρίς πόνο.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι στο Urbane Skin, το ειδικό μασάζ συνδυάζεται με τα επαγγελματικά προϊόντα της Bio Jouvance Paris, Thermo Active Cellulite Cream ή Slimming & Firming Microgel –και τα δύο μικρομοριακά, ικανά να διεισδύσουν σε βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας σου και να την ανανεώσουν σε βάθος, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες, συνδυάζονται με τις μικρομοριακές επαγγελματικές αμπούλες μεσοθεραπείας.

Ήδη από την πρώτη συνεδρία θα διαπιστώσεις εντυπωσιακή διαφορά στην υφή του δέρματός σου, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες σου, το ‘’πακέτο’’ περιλαμβάνει πολλαπλές συνεδρίες. Ρώτησε μας για τα ειδικά πακέτα με τις τιμές – έκπληξη!

…Ή με μηχανήματα

Το Urbane Skin σου προσφέρει και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα και με τη χρήση μηχανημάτων: Δοκίμασε τη λιπογλυπτική σώματος με μηχάνημα, μια απόλυτα σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας: Σούπερ αποτελεσματική για το πάχος και τα ‘’ψωμάκια’’, η συγκεκριμένη θεραπεία διαλύει το λίπος μέσω των υπερήχων και παράλληλα οι ραδιοσυχνότητες συμβάλλουν στη σύσφιξη του σώματος και την παραγωγή κολλαγόνου.

Πρόκειται για μια από τις πιο καταξιωμένες και καθιερωμένες τεχνικές της αισθητικής ιατρικής εδώ και τριάντα χρόνια: Ως ένα είδος θεραπείας, το οποίο συνδυάζει αποτελεσματικά «τρεις σε μία» δράσεις, οι ραδιοσυχνότητες έχουν ως στόχο την σταδιακή μεταμόρφωσή του δέρματος: Στην αρχή με λιποδιάλυση, στη συνέχεια με σύσφιξη και τελικά με τη συνολική του ανανέωση πόντο – πόντο, με έναν τρόπο που ούτε η ίδια η φύση δεν μπορεί!

Επειδή το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, μη χάνεις λεπτό από το καινούριο σου ανανεωμένο σώμα χωρίς ίχνος χαλάρωσης, κλείσε αμέσως το ραντεβού σου στο τηλέφωνο 210 7250473 ή στο info@urbaneskin.com.