Τοπικό πάχος, χαλάρωση, περιττά κιλά;

Η Urbane skin έχει την απόλυτη λύση στο πρόβλημα σου: λιποδιάλυση με ραδιοσυχνότητες

Q & A

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μηχάνημα, άρα να υποθέσω πως πονάει η εφαρμογή?

Όχι δεν πονάει!

Πρέπει να γνωρίζεις πως για προληπτικούς λόγους και για την απόλυτη ηρεμία σου, πριν την εφαρμογή εφαρμόζεται στην περιοχή ειδική κρέμα προστασίας (ήπια αναισθητική) που δρα άμεσα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα?

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα!

Οι ειδικοί συνιστούν επανάληψη κάθε ένα με δύο χρόνια ανάλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες προκαλούν άμεση σύσφιξη κολλαγόνου και περαιτέρω σύσφιξη με την πάροδο του χρόνου. Αναφορές έμπειρων αισθητικών αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 24 μήνες μετά την εφαρμογή, βάση της διαδικασίας της φυσιολογικής γήρανσης του ασθενούς.

Είναι ασφαλής η διαδικασία;

Φυσικά.

Οι Ρ/ Σ χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και 30 χρόνια με ασφάλεια και κατά την εφαρμογή και κατά την αποθεραπεία. Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει ότι τα ωφέλη είναι πολλαπλά για τον οργανισμό.

Έχουν οι ραδιοσυχνότητες τα ίδια αποτελέσματα με άλλες μεθόδους όπως η πλαστική χειρουργική?

Ο σκοπός των Ρ/Σ είναι ακριβώς αυτός: το να αποφύγετε το χειρουργείο. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας των ασθενών, οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στην καθημερινή τους εργασία και ρουτίνα. Η σύσφιξη επιτυγχάνεται χωρίς τομές, ράμματα ή μώλωπες.

Μιλάμε για μια μη επεμβατική θεραπεία με σαφώς μικρότερο κόστος και χρόνο παρακολούθησης του ασθενούς μετά την θεραπεία.

Λιποδιάλυση – Λιπόλυση – Αδυνάτισμα

Το σώμα μας είμαστε εμείς! Με τα λιγότερα ή τα περισσότερα κιλά, με κυτταρίτιδα ή χωρίς(?), με τα «ψωμάκια» μας, τη… χαλαρή κοιλίτσα μας, με όλα τα καλά και τα “λιγότερο καλά μας! Και το σίγουρο είναι πως αυτό που όλες επιθυμούμε είναι ένα όμορφο σώμα, Εννοείται πως η καλή μας υγεία, η σωστή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ! Όπως προϋπόθεση είναι και το να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ! ΝΑΙ στις ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ!

Να’μαστε λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη μας! Εκείνος (ο καθρέφτης), το σώμα μας κι εμεις! Που αποφασίσαμε πως για να αποκτήσουμε το κορμί του καλοκαιριού θα πάρουμε δραστικά μέτρα για τα τοπικά μας παχάκια, την χαλαρή μας κοιλιά και τα παραπανίσια κιλά μας.

ΝΑΙ στη λιποδιάλυση, λοιπόν. ΝΑΙ στις Ραδιοσυχνότητες. Που ΔΕΝ είναι χειρουργική επέμβαση και που χάρη στην πρόοδο της Κοσμητικής Αισθητικής και της τεχνολογίας μπορεί να είναι η απόλυτη λύση στα προβλήματα και του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Και των περιττών κιλών.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια και είναι κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές

Γνωστές στην ιατρική και στην χειρουργική και ευρέως χρησιμοποιούμενες, έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς όταν διαπιστώθηκε η ευεργετική δράση τους στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος, η επιτυχημένη δράση τους στην θερμική διάλυση των λιποκυττάρων και την σύσφιξη του ιστού του δέρματος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη εφαρμογή ενώ τα ωφέλη πολλαπλασιάζονται όσο περνούν οι μέρες.

Συστήνονται κατ’ ελάχιστο 4 συνεδρίες – ανάλογα με το περιστατικό.

Οι ραδιοσυχνότητες είναι κατάλληλες για όλους τους σωματότυπους αλλά κυρίως για τοπικό πάχος, κοιλιά, ψωμάκια, άνω γόνατο, παχάκια love handles, πλάτη, και μπράτσα.

Οι Ρ/Σ που εφαρμόζονται στην Urbane Skin έχουν το πλεονέκτημα ότι συνδιάζουν μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και χειρομάλαξη μαζί για ασφαλέστερη εφαρμογή, βέλτιστο αποτέλεσμα για τον οργανισμό και αποβολή των λιποκυττάρων.