Το κερί μπορεί!

…μπορεί να γίνει ο τέλειος καλοκαιρινός (και όχι μόνο) σύμμαχος σου, στην καταπολέμηση της (ενοχλητικής) τριχοφυίας.

Είναι τόσο υπέροχο να είσαι γυναίκα. Να αισθάνεσαι γυναίκα. Όμως, τώρα το καλοκαίρι, που όλες θέλουμε να ζήσουμε την “αποθέωση” μας (όπως λέει και το σλόγκαν της Madame Figaro), υπάρχουν κάποια μικρά … προβληματάκια που μας εμποδίζουν να μας αποθεώσουμε! Ένα απ’ αυτά: η τριχοφυϊα. Στο πρόσωπο και στο σώμα. Χαμογελάς, γιατί σκέφτεσαι πως έχεις σύμμαχο σου το laser. Κι έρχομαι εγώ να σου κλονίσω την ισχυρή συμμαχία και να σου ψιθυρίσω: ΟΧΙ LASER , MONO ΚΕΡΙ! Μα γιατί, θα μου πεις. Με το laser ξενοιάζω μια για πάντα. Λάθος, θα σου πω. Γιατί;
Διότι το laser :
1. Είναι long run. Δηλαδή πας πολλές φορές στο γιατρό για να ολοκληρωθεί.
2 Γίνεται μόνο χειμώνα. Το καλοκαίρι τι κάνεις;;;
3. Δεν πιάνει τα λευκά.
4. Απαιτεί ενοχλητικό ξύρισμα κάθε φορά πριν πας για συνεδρία laser (άρα ενόχληση και διπλή δουλειά).
5. Πολλές φορές «καίει» και σου δημιουργεί οίδημα και σοβαρή κοκκινίλα.

Άρα, άφησε με να σου μιλήσω για το κερί: Είναι η ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης για εμάς τις γυναίκες (αλλά και για άντρες). Γιατί; Διότι το κερί:
1. Ενδείκνυται για περιοχές όπως τα πόδια, τα χέρια και η γραμμή του μπικίνι, πλάτη και μασχάλες.
2. Προσφέρει διάρκεια, έως και 3-4 εβδομάδες, ενώ μακροπρόθεσμα εξασθενεί την τρίχα.
3. Πιάνει τα λευκά.
4. Γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου.
5. Χρησιμοποιείται «προσωπικά», αφαιρείται με ταινία που πετιέται μετά και έτσι οι κανόνες υγιεινής τηρούνται ευλαβικά και εύκολα.
6. Οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα αντί να κόβονται κι έτσι δεν ξαναβγαίνουν με σκληρές άκρες.
Είναι προτιμότερο να κάνεις αποτρίχωση με κερί σε ινστιτούτο.
Εμείς στην Urbane Skin δουλεύουμε με οργανικά κεριά και η αποτρίχωση γίνεται από έμπειρες αισθητικούς. Το ιδανικό  μήκος της τρίχας, για την αποτρίχωση με κερί, είναι 0,5 με 1 εκατοστό καθώς αν είναι πιο μακριά μπορεί να σπάσει, ενώ τις πιο κοντές δεν τις »πιάνει» το κερί. Επίσης μετά την αποτρίχωση με κερί απαιτείται ειδική κρέμα που κλείνει τους πόρους και προφυλάσσει από τα βακτήρια.
Τα προϊόντα ο ρόλος και η σημασία τους
Ta καλά προιόντα, παίζουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην αποτρίχωση.
Η Urbane Skin, δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και τη σύνθεση των προιόντων που χρησιμοποιεί, γι αυτό επιλέγει τα top!
Τα Gentle face & body scrub είναι πρώτα στη λίστα των προιόντων που η η Urbane Skin, με γνώση και σιγουριά χρησιμοποιεί. Γιατί; Mα, διότι διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα. Αν μιλήσουμε για τις ευαίσθητες περιοχές, τότε θα σου πω πως η Avocado body cream για ενυδάτωση και ανάπλαση με εκχύλισμα αβοκάντο, είναι ένα πολύ απαλό ευγενές ενυδατικό προϊόν. Το πιο κατάλληλο για ευαίσθητες περιοχές. Και μιλώ για ευαίσθητες περιοχές, θυμίζοντας σου το Brazilian bikini και το Hollywood, που σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις.
Αυτά, και καλό καλοκαίρι!