Back to Youth

Mη συμβιβάζεσαι με το χρόνο

Μεσοθεραπεία:

Στο αιώνιο ερώτημα «πώς να νικήσεις το χρόνο» υπάρχει μία και μοναδική απάντηση: Μεσοθεραπεία! Το σύγχρονο «υπερόπλο» της Κοσμητικής Αισθητικής αποτελεί την απόλυτη λύση της αντιγήρανσης.
Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο ανάπλασης και ανανέωσης του δέρματος η οποία απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες και εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του προσώπου ή του σώματος με στοχευμένη και άμεση δράση.

Η αιτία που τα κύτταρα γερνούν, δεν ανανεώνονται και επομένως η επιδερμίδα χαλαρώνει, είναι ουσιαστικά ο χρόνος. Σ’ αυτόν το βασικό συντελεστή, όμως, προστίθενται κι άλλα «ενοχοποιητικά» στοιχεία όπως η χρόνια έκθεσή σου στον ήλιο και η ανεπαρκής χρήση σωστών προϊόντων προστασίας από τις ακτίνες του, η λάθος διατροφή, οι περιβαλλοντολογικοί παράγοντες όπως ο παγωμένος και ξηρός αέρας, η υγρασία, το κάπνισμα, η εμμηνόπαυση και άλλοι επιμέρους λόγοι. Όλες αυτές οι παράμετροι, σε γενικές γραμμές, είναι υπεύθυνες για την κατάσταση που παρουσιάζει το δέρμα.

Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνει ρόλο η Μεσοθεραπεία, η επαναστατική μέθοδος-κατάκτηση της Ιατρικής Αισθητικής που αντιμετωπίζει σε βάθος «βλάβες» της επιδερμίδας για να ανακτήσεις το χρόνο και όσα εκείνος σου στέρησε.

Πώς επιτυγχάνεται ο στόχος; Με την εφαρμογή της Μεσοθεραπείας ενεργοποιείται ο μηχανισμός παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου, μέσω επιλεγμένων ενεργών συστατικών που διεισδύουν στο μεσόδερμα, δηλαδή στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος όπως το στρώμα λίπους και ιστού κάτω από την επιδερμίδα.

Skin Reverse

Η Μεσοθεραπεία, ως καινοτόμα τεχνική, έχει τη δυνατότητα επανόρθωσης με απόλυτη επιτυχία και στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πρόσωπο:

  • Αντιγήρανση της επιδερμίδας, ανάπλαση, σύσφιγξη των ιστών και ανόρθωση περιγράμματος του προσώπου
  • Στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και μπούστο
  • Στη λεύκανση, λάμψη και βελτίωση της υφής και ομοιομορφίας της επιδερμίδας του προσώπου
  • Στην καταπολέμηση της ακνεϊκής επιδερμίδας στο πρόσωπο ή στο σώμα και τη ρύθμιση της λιπαρότητας (με ειδική τεχνική)

Σώμα:

  • Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες από το χρόνο, την κληρονομικότητα ή την εγκυμοσύνη.
  • Βοηθά στη μείωση πόντων και τη λιποδιάλυση, τις ραγάδες και ενεργοποιεί την απώλεια πόντων και τοπικού λίπους. Επίσης στην άμεση ανανέωση των ιστών και της κυτταρικής δομής όπου εφαρμόζεται.

Τhe science

Η Μεσοθεραπεία, το «θαύμα» της σύγχρονης θεραπευτικής αισθητικής με μεγάλη απήχηση και δημοφιλία, διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές που έχουν μελετηθεί στη λεπτομέρειά τους για άριστο χειρισμό και κυρίως ασφάλεια για όποια/ο την επιλέξει.

Βασίζεται στην τεχνική με μικροβελόνες (skin needling) και η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται με τη χρήση του μηχανήματος Doctor Pen στην άκρη του οποίου έχουν τοποθετηθεί μικροβελόνες διαφόρων διαστάσεων που ξεκινούν από 0,25 έως 1,5mm ή και μεγαλύτερες.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική: Με την κατάλληλη εφαρμογή από τις εξειδικευμένες αισθητικούς στην επιδερμίδα προκαλείται υπεραιμία, εξαιτίας της οποίας ενεργοποιείται η παραγωγή του κολλαγόνου του οργανισμού. Μέσω των λεπτών βελονών γίνεται έγχυση βιταμινών, αντιοξειδωτικών συστατικών, ενζύμων, αμινοξέων καθώς και υαλουρονικού οξέως. Τα συγκεκριμένα συστατικά βρίσκονται μέσα στις διάσημες μικρομοριακές αμπούλες του οίκου Bio Jouvance Paris, επιφέροντας το αναμενόμενο αισθητικό αποτέλεσμα, απλά και άμεσα. H επιτυχία της θεραπείας βασίζεται στις προηγμένες φόρμουλες, καθώς και στον εξειδικευμένο συνδυασμό τους, αναλόγως του προβλήματος και της περιοχής στις οποίες εφαρμόζεται. Η διείσδυση των συστατικών σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Στο διά ταύτα, λοιπόν, μια «ξενάγηση» στον απόλυτο προορισμό ομορφιάς, θα σου δώσει το στίγμα της αμεσότερης και μη χειρουργικής θεραπείας δέρματος και θα σε κατατοπίσει πλήρως για τις ευεργετικές ιδιότητές του. Εδώ επιλύεται το κάθε φορά στοχευμένο πρόβλημα, ανάπλαση και φυσικά υγεία!

Στο Urbane Skin Spa παγώνουμε το χρόνο και επαναφέρουμε την ομορφιά στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος. Η αντιγήρανση, σύσφιγξη, λάμψη, λιποδιάλυση, αναζωογόνηση και η λάμψη σου, άλλωστε, είναι η ειδικότητά μας.

Θα μας βρεις: Κανάρη 23, Κολωνάκι, τηλ.: 2107250473 και e-mail info@urbaneskin.com.

Q&A’s Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε:

Με ποιον τρόπο διασφαλίζεται η τήρηση των κανόνων υγιεινής κατά την εφαρμογή της Μεσοθεραπείας;

Το Urbane Skin προλαμβάνει και πληροί τις προϋποθέσεις υγιεινής σε όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών της. Η κεφαλή της συσκευής που περιέχει τις ακίδες είναι προσωπική για τον καθένα που λαμβάνει τη θεραπεία. Δεν χρησιμοποιείται παρά μόνο στον ίδιο, σε όλες τις συνεδρίες που ενδείκνυνται.

Θέλω να «σβήσω» τις ρυτίδες στο πρόσωπό μου, πόσο αποτελεσματική είναι η Μεσοθεραπεία;

Η Μεσοθεραπεία, ως η πλέον σύγχρονη μέθοδος αποκατάστασης φυσικών φθορών του δέρματος, δίνει απόλυτα θετικά αποτελέσματα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εξειδικευμένα, έτσι ώστε να έχουμε άμεση αποκατάσταση και επαναφορά της επιδερμίδας σε πιο νεανική και φρέσκια μορφή. Στην περίπτωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών εφαρμόζεται η καινοτόμα μέθοδος «Παγώστε-Γεμίστε-Λάμψτε».

Έχω χαλάρωση στους προσαγωγούς. Με ποιον τρόπο αντιμετωπίζεται;

Και εδώ η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας έχει θεαματικά αποτελέσματα, μια που οι βιταμίνες αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα mesococktails αναζωογονούν τους ιστούς, προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου και ως εκ τούτου επαναφέρουν την ελαστίνη του δέρματος στο φυσιολογικό.

Θα δω αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία;

Μα, φυσικά… Η διαφορά είναι εμφανής από την αρχή κι αυτό εξαιτίας της άμεσης δράσης των προϊόντων που εφαρμόζονται με το Doctor Pen. Όμως, ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών εξαρτώνται από το βαθμό φθορών που υπάρχουν στην επιδερμίδα. Ενδεικτικά ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 2-12, με περιοδικότητα 1-2 φορές την εβδομάδα.
Εκτός από το Doctor Pen, υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση Μεσοθεραπείας;
Ναι, υπάρχει τρόπος και λέγεται Derma Roller. Πρόκειται για μία συσκευή, απλούστατη στη χρήση και ανώδυνη. Αποτελείται από μικροβελόνες που φτάνουν μόλις 1/10 του χιλιοστού και οι οποίες επεμβαίνουν στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας και επιταχύνουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.