City Spa Κολωνάκι

City Spa – Κολωνάκι

Urbane Skin: Τalk of the town

«Η γνώση για τη σύγχρονη κοσμετολογία και η αγάπη για το ωραίο έγιναν η αφορμή για τη δημιουργία του απόλυτου προορισμού ομορφιάς και ευεξίας, στην καρδιά της πόλης.
Το Urbane Skin Spa είναι επακόλουθο πολυετούς έρευνας και εμπειρίας πάνω σε διεθνή πρότυπα spa που εμπνέονται κυρίως από το well-being, καθώς και εμπνευσμένων μεθόδων που βασίζονται στην καινοτόμα κοσμητική και ιατρική αισθητική. Με δημιουργική έκφραση, περίσσιο κέφι και πλήρη γνώση των σύγχρονων απαιτήσεων περιποίησης προσώπου και σώματος, διαμορφώσαμε έναν ασφαλή και φινετσάτο χώρο με ελκυστικές συνθήκες που αποπνέει πολυτέλεια 5 αστέρων και απευθύνεται στους επισκέπτες με σεβασμό και φιλική διάθεση. Τα προϊόντα και οι θεραπείες που προτείνονται εδώ έχουν άμεσα και απτά αποτελέσματα, καθώς αποτελούν την ελίτ της κοσμετολογίας. Το Urbane Skin Spa είναι πλέον θεσμός για τη γυναίκα και τον άντρα που αναζητά ποιοτικές υπηρεσίες περιποίησης στην πόλη και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο».

Τζωρτζίνα Καρέλλα – CEO Urbane Skin
ΜΒΑ, Strategic Management

Who is who
Η Τζωρτζίνα Καρέλλα είναι η προσωποποίηση μιας πολυδιάστατης προσωπικότητας, με κοσμοπολίτικο αέρα, που δεν εφησυχάζει ποτέ, αφού είναι λάτρης της τελειότητας και των σύγχρονων επιτευγμάτων. Έχοντας διατελέσει ανώτατο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στη βιομηχανία της ομορφιάς, στον τομέα της Διοίκησης και στο χώρο της επικοινωνίας στο εξωτερικό, ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τη διαφορά στο χώρο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Διαθέτει άποψη και στυλ που διέπεται από ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, βαθιά γνώση του αντικειμένου της, με ικανότητα στην καινοτομία, στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων προϊόντων. Στις συνεργασίες της περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα της ομορφιάς καθώς και πρωτοπόρες εταιρείες καλλυντικών, ενώ έχει να επιδείξει όχι μόνο μια προσωπική δημιουργική ανάπτυξη αλλά και την επίτευξη των στόχων της και του οράματος της. Οι ανώτατες σπουδές και η ενασχόλησή της στα πεδία της Διοίκησης και της Επικοινωνίας την καθιστούν μια γυναίκα διεθνών προδιαγραφών που δίνει νέα πνοή, διάσταση και προοπτική στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας.

Skin Care

About Skin Care

Kάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να φροντίζει και να περιποιείται το πρόσωπό του και την επιδερμίδα του ανελλιπώς, έτσι ώστε να διατηρεί ταυτόχρονα την υγεία και την ευεξία που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά του και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και του well-being.
Ο φρενήρης τρόπος ζωής συχνότατα δεν επιτρέπει τη συνέπεια που απαιτείται ώστε να διατηρείς το δέρμα σου λαμπερό και νεανικό, με αποτέλεσμα η άτονη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα τείνει να γίνει μια εικόνα που αναζητά βελτίωση και λάμψη.
Οι ανάγκες της κάθε επιδερμίδας παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες που συνιστούν καθορισμένες τεχνικές και αποτελεσματικές μεθόδους. Στο Urbane Skin, όμως, βαδίζουμε με απόλυτη τεχνογνωσία, εφαρμόζοντας τη δερμοδιάγνωση με στόχο τη σωστή επιλογή θεραπειών, σχεδιασμένων ειδικά για σένα. Η απάντηση στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας είναι η συστηματοποίηση μιας μεγάλης γκάμας θεραπειών που εφαρμόζεται με αμέριστη φροντίδα και επιμέλεια. Ο πλήρης και ενημερωμένος κατάλογος όλων των θεραπειών καλύπτει επαρκώς όλες τις περιπτώσεις για κάθε τύπο δέρματος ξεχωριστά.
Η χαρτογράφηση προσώπου και σώματος (face mapping and body mapping) εφαρμόζεται από τους Skin Care Experts με σεβασμό και φροντίδα στις ιδιαιτερότητες της κάθε επιδερμίδας, ώστε να υπάρχει άψογο και κυρίως άμεσο αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Πρόκειται για την πιο ασφαλή διερευνητική μέθοδο, που οδηγεί κατευθείαν στην άμεση και επιτυχή βελτίωση και επίλυση των θεμάτων ομορφιάς. Η χαρτογράφηση ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση αισθητικής παρέμβασης και αποτελεί προϋπόθεση για λεπτομερή ιχνηλάτηση για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα.
Στο Urbane Skin αγαπάμε τις προκλήσεις και αποδεικνύουμε εμπράκτως την υπεροχή μας.

Skin Medi

Science is the answer

O συσχετισμός κοσμητικής αισθητικής, κοσμετολογίας και ιατρικής πλαισιωμένος από τις σύγχρονες θεραπείες αισθητικής με καινοτόμα-σύγχρονα μηχανήματα, είναι αυτός που εφαρμόζεται στο Urbane Skin με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι και επεμβατικές μεθόδους.
Τα υδροξυοξέα και τα οξέα φρούτων νέας γενιάς (AHA & ΒΗΑ), τα ήπια χημικά peelings, το διάσημο και ασφαλές Jessner’s peel, είναι μερικά από αυτά που επιλέγουμε επειδή απαιτούν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας με άμεσα αποτελέσματα. Εκτιμώντας, μάλιστα, το μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας εφαρμόζουμε με απόλυτη ασφάλεια ορισμένα από τα προαναφερθέντα, ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η προσέγγιση του Urbane Skin στην περιποίηση προσώπου και σώματος εφαρμόζεται με επιμέλεια και καινοτόμα επαγγελματικά προϊόντα.
Η Μεσοθεραπεία αποτελεί θεραπεία-κλειδί για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, άμεσα, γρήγορα και θεαματικά, για σένα που θέλεις να κάνεις τη διαφορά, ενώ η Γεμοθεραπεία, ως καινοτόμα τεχνική παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, προσδίδει στις θεραπείες προσώπου και σώματος συμπυκνωμένη τη δύναμη της φύσης και των βοτάνων, αυτή που αναβλύζει από τους νεαρούς καρπούς.

Skin Style

Show off your beauty

H φυσική ομορφιά, βεβαίως, είναι χάρισμα· όμως η ανάδειξή της σίγουρα είναι τέχνη. Εμείς στο Urbane Skin διαθέτουμε την τεχνογνωσία που επιβάλλεται αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα που συνεισφέρουν στο άριστο αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Για να είσαι εντυπωσιακή από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, το μυστικό βρίσκεται στο σωστό μακιγιάζ, στα «έξυπνα» προϊόντα και βεβαίως στην τέχνη του make up artist που γνωρίζει πού, πώς και πότε! Από τις πιο απλές εμφανίσεις σου μέχρι το Wedding Make-up ή και το book σου για μια επαγγελματική δουλειά, εμπιστεύσου τη λάμψη σου στους designers experts του Urbane Skin και όλοι θα μιλούν για σένα.
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι πάντα το key point ενός πετυχημένου μακιγιάζ. Με τη βοήθεια ειδικών μολυβιών καθώς και με το Eye Brow Micro Blading- που δημιουργείται ανώδυνα- το βλέμμα γίνεται έντονο και διαπεραστικό, φωτίζοντας εντυπωσιακά το πρόσωπό σου. Η προσθετική βλεφαρίδων και το Lash Liftεπίσης, είναι σπουδαίες τεχνικές που προσθέτουν πόντους στην εμφάνισή σου. Δοκίμασέ τις!
Η αποτρίχωση αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη περιποίηση και μάλιστα όταν αυτή γίνεται με aνώδυνο τρόπο, χάρη στις υπέροχες ίνες μεταξιού του silk wax.Το Urbane Skin χρησιμοποιεί βιολογικά κεριά υψηλής ποιότητας, που δεν προκαλούν πόνο ή ερυθρότητα. Εξειδικευμένα είδη κεριού για τις ευαίσθητες περιοχές που δεν δημιουργούν ερεθισμούς ή αλλεργίες, αφήνουν το δέρμα «ξεκούραστο» και βελούδινο, σε συνδυασμό με εξελιγμένες καταπραϋντικές κρέμες. Κλείσε τώρα ραντεβού για αποτρίχωση και νιώσε την απαλότητα να σε τυλίγει.
Το τμήμα του Styling, εδώ στο Urbane Skin, υποστηρίζεται και από την τεχνολογία με τη βοήθεια τελειοποιημένων μικροσυσκευών, που κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και απολαυστική. The beauty experience is here. Try it!

Men's Care

Men’s right to beauty

Η ομορφιά δεν έχει φύλο – ποιος το αμφισβητεί, άλλωστε; Δικαίωμα έχουν και οι άντρες στην περιποίηση της επιδερμίδας τους και σήμερα, περισσότερο από ποτέ. Το διεκδικούν και το αποκτούν. Όλοι χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο περιποιημένο, με υγιή χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος. Για τον ίδιο, μάλιστα, η ολοκληρωμένη φροντίδα του εαυτού του αποτελεί πηγή αυτοπεποίθησης και ευχάριστης διάθεσης.
Η ιδιαιτερότητα της αντρικής επιδερμίδας γίνεται προσωπική υπόθεση στο Urbane Skin, κερδίζοντας και εδώ το στοίχημα. Με τη μέθοδο της δερμοδιάγνωσης κάθε θεραπεία σχεδιάζεται με προσοχή ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας και να έχει άριστα αποτελέσματα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Στο Urbane Skin η άνεση, η διακριτικότητα και ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε άντρα να απολαύσει τη φροντίδα και την περιποίηση που του αξίζει. Η γνώση που αφορά την ανδρική επιδερμίδα οδηγεί στις κατάλληλες θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένες για σένα που η ομορφιά είναι πλέον κατάκτηση κι όχι ζητούμενο.