City Spa Κολωνάκι

City Spa – Κολωνάκι

«Δημιουργήσαμε με εμπειρία και κέφι έναν πρότυπο μοντέρνο χώρο ομορφιάς, ευεξίας και σύγχρονου well-being στο Κολωνάκι. Tον απόλυτο προορισμό ομορφιάς! Συνδυάσαμε τις διεθνείς τάσεις της ομορφιάς με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου (Skin: care – medi – style). Εφαρμόζουμε μοντέρνες μεθόδους αισθητικής, ευεξίας, κοσμητικής και αισθητικής ιατρικής με σεβασμό στην επιδερμίδα και την προσωπικότητα των επισκεπτών και των πελατών μας. Στο Urbane Skin η σύγχρονη αισθητική εμπνέεται από την κλασσική ομορφιά, ενσωματώνει την επιστήμη της κοσμετολογίας με τη βαθιά τεχνογνωσία των ανθρώπων της δημιουργώντας πραγματικά δεδομένα και προτείνει προϊόντα και θεραπείες για άμεσα και απτά αποτελέσματα (Savoir Faire – Beauté – Vivre)»

 Τζωρτζίνα Καρέλλα – CEO   Urbane Skin

Who is who

Με διεθνή εμπειρία, κοσμοπολίτικο αέρα, ιδιαίτερο στιλ και άποψη, αλλά και διεθνείς δραστηριότητες στο χώρο της ομορφιάς, της αισθητικής και της κοσμετολογίας, η Τζωρτζίνα Καρέλλα είναι μια γυναίκα διεθνών προδιαγραφών! Ανώτατο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στην βιομηχανία της ομορφιάς  στο χώρο της διοίκησης  και στο χώρο της επικοινωνίας, είναι σήμερα  μια ζωντανή θηλυκή απόδειξη επιτυχίας, με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, βαθειά γνώση του αντικειμένου της, με ικανότητα στην καινοτομία, στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων προϊόντων. Έχοντας συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ομορφιάς και εταιρίες καλλυντικών έχει να επιδείξει όχι μόνο μια προσωπική δημιουργική ανάπτυξη αλλά και την επίτευξη των στόχων της και του οράματος της.

Skin Care

Η φροντίδα και η περιποίηση του προσώπου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα σου.  Η άτονη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα είναι αυτό που κάθε γυναίκα δεν θέλει να έχει. Αντίθετα το λαμπερό, νεανικό και υγιές δέρμα είναι αυτό που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

Στο Urbane Skin σεβόμαστε τις ανάγκες της επιδερμίδας σου γι’ αυτό και ο τρόπος που τη φροντίζουμε είναι βασισμένος στην δερμοδιάγνωση. Πριν από κάθε θεραπεία περιποίησης οι Skin Care Experts εφαρμόζουν τη μέθοδο της δερμοδιάγνωσης με στόχο τη δημιουργία θεραπειών σχεδιασμένων ειδικά για εσένα.

 

 

Skin Medi

Στο Urbane Skin καταξιωμένοι ιατροί συνδυάζουν τη δερματολογία με τις σύγχρονες θεραπείες αισθητικής και κοσμητικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας,  προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι.

Τα ήπια χημικά peelings, Jessner’s peel, τα υδροξυοξέα και τα οξέα φρούτων νέας γενιάς (AHA) είναι αυτά που επιλέγουμε επειδή απαιτούν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και έχουν άμεσα και μοναδικά αποτελέσματα. Επίσης ορισμένα από αυτά  είναι κατάλληλα για το μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Skin Style

Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο. Είναι το μεγαλύτερο όπλο για να καλύψει μια γυναίκα τις όποιες ατέλειες του προσώπου της, την κούραση  ή τα χρόνια που περνούν καθώς με σωστά προϊόντα και τις γνώσεις των Beauty Experts του Urbane Skin μπορεί να αποκτήσει το τέλειο πρόσωπο.

Ανάλογα με αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη, αφέσου στα χέρια των ειδικών για:
Μακιγιάζ, Ημιμόνιμο μακιγιάζ, περιποίηση και σχήμα φρυδιών, προσθετική βλεφαρίδων και αποτρίχωση.

Men's Care

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά και σίγουρα η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο. Οι άντρες σήμερα όχι μόνο μπορούν αλλά οφείλουν να ασχοληθούν με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος τους, να χαλαρώσουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους αποκτώντας το δέρμα και το σώμα που τους αξίζει.

Η ιδιαιτερότητα της ανδρικής επιδερμίδας γίνεται προσωπική υπόθεση στο Urbane Skin. Με την μέθοδο της δερμοδιάγνωσης κάθε θεραπεία σχεδιάζεται με προσοχή ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του καθενός.

Στο Urbane Skin η άνεση, η διακριτικότητα, ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε άντρα να απολαύσει την φροντίδα και την περιποίηση που του αξίζει.