HOTEL & SPA

HOTEL & SPA

   Η  Urbane Group δραστηριοποιείται δυναμικά και στο χώρο του luxury hospitality business. Aναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και τη διοίκηση μονάδων Spa & χώρων ευεξίας σε boutique & lifestyle ξενοδοχεία της Αθήνας, αλλά και πολλών σημείων της Ελλάδας μας με υψηλό  τουριστικό ενδιαφέρον, βάζει ακόμα μια πινελιά στην παλέτα των υπηρεσιών ομορφιάς υψηλής ποιότητας.
Το τμήμα “Spa & Wellness Management”, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διοίκησης Spa, όπως: σχεδιασμός, οργάνωση, συντονισμός, διαχείριση, εύρεση και εκπαίδευση προσωπικού, στρατηγική marketing και προώθησης. Η εταιρεία ενσωματώνει την εμπειρία της με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης Spa & κέντρων ευεξίας και σχεδιάζει εξατομικευμένα Spa concepts με σκοπό τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη (guest experience).

Spa Management

Η Urbane Group παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης Spa. Υλοποιεί εξατομικευμένα Spa concepts συνδυάζοντας με επιτυχία υψηλές τεχνικές marketing με τη φιλοσοφία των lifestyle & boutique ξενοδοχείων που συνεργάζεται.

Spa Philosophy

Ο σχεδιασμός υλοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε  το τμήμα του Spa να αντανακλά και να αναδεικνύει τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου. Η φιλοσοφία, το μενού ομορφιάς, το Spa etiquette, το styling και το ambience αποπνέουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα 5 αστέρων.

Spa Training

Η Urbane Group αναλαμβάνει την εύρεση άρτια καταρτισμένου προσωπικού. Παράλληλα, επιμελείται της εκπαίδευσης των θεραπευτών ενώ διασφαλίζει την τήρηση του Spa Etiquette.

Spa Marketing

Το Spa αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών, αφού προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το marketing και η προώθηση είναι (και θα είναι) μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Σχεδίασε μια απόδραση ευεξίας σ’ ένα περιβάλλον όπως το έχεις ονειρευτεί: στην πόλη, στο νησί, ή όπου αλλού εσύ επιθυμείς. Ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία γιορτάζοντας τον εαυτό σου(!), την επέτειο σου, τη γιορτή ή την ημέρα που εσύ διάλεξες για δική σου, μ’ ένα Spa ή Party event.

Είναι απόλυτη επιλογή σου η ανανέωση του όμορφου εαυτού σου. Πολύ περισσότερο όταν βρίσκεσαι σε διακοπές, ή σε μια «φάση» προσωπικής χαλάρωσης, ή ακόμα και ως μέρος της δύσκολης καθημερινότητας σου. Οι private θεραπείες ευεξίας της URBANΕ SKIN με διαπιστευμένους Spa Therapists σου επιτρέπουν να  απολαύσεις εξειδικευμένες, εξατομικευμένες  προτάσεις και υπηρεσίες  στην ιδιωτικότητα που επιθυμείς,  στον αγαπημένο σου χώρο: το διαμέρισμα, το σπίτι, τη βίλα ή το δωμάτιο σου στο ξενοδοχείο.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας ΚΑΙ εν πλώ! Στο πολυτελές περιβάλλον ενός γιότ, σε μια κρουαζίέρα, σε μια μονοήμερη απόδραση, στο σκάφος. Μπορείς να απογειώσεις τις διακοπές σου, αλλά και τις διακοπές των φιλοξενούμενων σου,  βιώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία ενός Spa on Board από την Urbane Skin.

Λίγα λόγια για την Urbane Group:

  • Δημιούργησε το «URBANE SKIN LOUNGE», έναν σύγχρονο χώρο ευεξίας στην πλατεία Κολωνακίου όπου εκπαιδευμένοι Beauty Experts παρέχουν υπηρεσίες αισθητικής υψηλής ποιότητας. Avant-garde υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας σε ένα περιβάλλον Spa 5 αστέρων στην πόλη. Στον απόλυτο Προορισμό ομορφιάς. Το Lounge λειτουργεί και ως showroom προϊόντων καθώς και ως χώρος παρουσίασης και εφαρμογής υπηρεσιών Spa για το δίκτυο συνεργατών, ξενοδόχων και πελατών της Urbane Skin.
  • Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο των διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων καλλυντικών Bio Jouvance Paris και EMA Clinical (Exclusive Medical Advancement)*, αλλά και στη δημιουργία, λειτουργία και διεύθυνση  Μονάδων Ευεξίας & Spa,  ανά  την Ελλάδα. Πρωτοπόρος στην εύρεση λύσεων για την περιποίηση της επιδερμίδας προσώπου και σώματος η εταιρεία χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης κορυφαίων επαγγελματιών, καταξιωμένων ιατρών και φημισμένων κέντρων Αισθητικής, Spas και Wellness.
  • Προσηλωμένη στην φιλοσοφία της, «Savoir Faire – Beauté – Vivre!», υπογράφει την παροχή υψηλού επιπέδου αισθητικής. Παράλληλα διακρίνεται για την τεχνογνωσία ως προς την διαδικασία επιλογής τεχνολογικά προηγμένων καλλυντικών προϊόντων, την καινοτομική προσέγγιση ως προς την επιλογή των μεθόδων και θεραπειών περιποίησης επιδερμίδας προσώπου και σώματος, αλλά και  τον επιτυχή συνδυασμό κλασσικής και μοντέρνας αισθητικής με σκοπό το τέλειο αποτέλεσμα. 

*Τα επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα αισθητικής Bio Jouvance Paris βασίζονται στην Κυτταροθεραπεία η οποία  αποτέλεσε την έμπνευση  για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη των θεραπειών της μάρκας , με σημαντικότερη ανακάλυψη αυτή της Κρυοθεραπείας. Παράλληλα, η μάρκα εφαρμόζει εξειδικευμένες πατενταρισμένες μεθόδους παρασκευής, όπως την κατοχυρωμένη θεραπεία Biogaphyt™, τη Γεμμοθεραπεία και την τεχνική “Live Cell”.

Η σειρά EMA Clinical περιλαμβάνει προϊόντα αισθητικής ιατρικής, απολέπισης, ΑΗΑ, επανόρθωσης, αποθεραπείας και ανάπλασης που εφαρμόζονται μετά από ήπιες αισθητικές επεμβάσεις προσώπου σε ιατρεία δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής.

Τα προϊόντα Bio Jouvance Paris και EMA Clinical παρασκευάζονται στη Γαλλία, τηρούν τους διεθνείς κανονισμούς παραγωγής προϊόντων και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε επαγγελματικές συσκευασίες για επαγγελματίες αισθητικούς, ινστιτούτα ομορφιάς, ιατρούς, Spas και Medical Spas.

Παράλληλα, επιλεγμένα προϊόντα διατίθενται σε ειδικές συσκευασίας λιανικής και σε επιλεγμένα σημεία URBANE SKIN: The exquisite beauty destination!

T:+30.210.72.50.473 info@urbaneskin.com  www.urbaneskin.com