ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΛΥΣΗ – ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΛΥΣΗ – ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το σώμα μας είμαστε εμείς! Με τα λιγότερα ή τα περισσότερα κιλά, με κυτταρίτιδα ή χωρίς(?), με τα «ψωμάκια» μας, τη… χαλαρή κοιλίτσα μας, με όλα τα καλά και τα “λιγότερο καλά μας! Και το σίγουρο είναι πως αυτό που όλες επιθυμούμε είναι ένα όμορφο σώμα, Εννοείται πως η καλή μας υγεία, η σωστή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ! Όπως προυπόθεση είναι και το να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας. Τώρα το καλοκαίρι, μαζί με το μεγάλο μας …πρόβλημα που λέγεται κυτταρίτιδα, υπάρχει κι ένα ακόμα: Το λίπος στην κοιλιά… Τι είναι; Πώς θα το αντiμετωπίσουμε; Χάνοντας κιλά; Ή παράλληλα πρέπει να κάνουμε κάτι πιο δραστικό, ώστε να μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας μαγιό με αυτοπεποίθηση και σιγουριά; Μετά από τόσα ερωτήματα, σίγουρα ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για λιποδιάλυση!

ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ!

Να’μαστε λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη μας! Εκείνος (ο καθρέφτης), το σώμα μας κι εμεις! Που αποφασίσαμε πως για να αποκτήσουμε το κορμί του καλοκαιριού θα πάρουμε δραστικά μέτρα για τα τοπικά μας παχάκια, την χαλαρή μας κοιλιά και τα παραπανίσια κιλά μας. Είπαμε όχι στις μεθόδους με νυστέρι και ένα μεγάλο ΝΑΙ σε μη επεμβατικές τεχνικές.

ΝΑΙ στη λιποδιάλυση, λοιπόν. Που μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματική από την λιποαναρρόφηφη, αλλά ΔΕΝ είναι χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην πρόοδο της Κοσμητικής Αισθητικής και της τεχνολογίας μπορούμε πια, να δώσουμε λύση στα προβλήματα και του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Με τη λιποδιάλυση!

Η BioJouvance Paris  δίνει ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της λιποδιάλυσης, προσφέροντας μας εξειδικευμένες σειρές ιδιαίτερα δραστικές για την καταπολέμηση κάθε μικρού ή μεγάλου μας «προβλήματος». Κρέμες, scrubs, μίγματα ελαίων, άργιλος, άλατα, μικροκόκκοι, φύκια αιθέρια έλαια, όλα στην υπηρεσία της ομορφιάς, της ασφάλειας και της υγείας του σώματος μας. Θερμαντικές κρέμες με κανέλλα, κρέμες με εκχύλισμα αβοκάντο και αμυγδάλου κάνουν λιποδιάλυση και detox,  οξυγονώνουν, ενυδατώνουν.

Κρέμες με  microgel  σώματος (Slimming & Firming Microgel) με ολιγοπεπτίδια και μικροσφαιρίδια από πλαγκτόν και βότανα, αδυνατίζουν, συσφίγγγουν ενώ παράλληλα υποβοηθούν τη μικροκυκλοφορία προκαλώντας σύσφιξη των ιστών, διασπώντας το περιττό λίπος και απαλλάσσοντας την επιδερμίδα από τις τοξίνες.

Να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε στην Thermo Active Cellulite Cream της Bio Jouvance Paris που περιέχει εκχυλίσματα εσπεριδοειδών, αιθέριο λεβάντας και εκχύλισμα κανέλλας που δουλεύει λιποδιαλυτικά και είναι ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς. Και φυσικά το εκλεπτυσμένο οξυγονούχο λάδι από εκχύλισμα σταφυλιού και βιταμίνες.

Αδυνάτισμα – σύσφιξη – ανόρθωση: (3 σε 1)!

Συνεχίζουμε να μιλάμε για λιποδιάλυση. Μόνο που τώρα θα μάθεις για το «3 σε 1»! Στη θεραπεία αυτή λειτουργεί η εναλλαγή θερμού και κρύου στοιχείου. Δηλαδή, η θεραπεία ξεκινάει με την εφαρμογή θέρμο-προϊόντων και μετά κρύο-προϊόντων.

Ακολουθεί μασάζ με λεπτόρευστο αμυγδαλέλαιο με βιταμίνες υψηλής ποιότητας για ενεργοποίηση του δερματικού ιστού, μάλαξη και εφαρμογή κρυομάσκας για σύσφιξη.

Χάρη στην εναλλαγή της θερμοκρασίας –ζεστό και μετά κρύο- πολλαπλασιάζονται τα οφέλη με αποτέλεσμα την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας, τη σύσφιξη και αποβολή του περιττού λίπους.

Άσκηση και διατροφή

Και φυσικά, καμιά από εμάς δεν πρέπει να ξεχνάει την άσκηση! Με τη γυμναστική τονώνονται οι μύες ώστε να έχουμε μυϊκή και επιδερμική σύσφιξη και έτσι να έχουμε βελτίωση της κυτταρίτιδας. Ταυτόχρονα, αποβάλλονται οι επιβλαβείς τοξίνες. Οι ασκήσεις που ενδείκνυνται είναι αυτές που κατατάσσονται στις αερόβιες όπως το βάδισμα, το τρέξιμο, η ποδηλασία, ο χορός και το κολύμπι.

Η ισορροπημένη διατροφή – είναι ακόμα ένας σύμμαχος μας!

Κι αν τηρήσουμε όσα, η Urbane Skin, μας προτείνει παρακάτω, τότε εμείς θα είμαστε αυτό το καλοκαίρι οι θεές της παραλίας!

  • Μειωμένη πρόσληψη κορεσμένου (ζωϊκού ) λίπους.

  • Αυξημένη κατανάλωση νερού (10 -15 ποτήρια νερό ημερησίως)

  • Μείωση απλών σακχάρων, όπως ζάχαρη, γλυκά, γλυκαντικές ουσίες και αύξηση των σύνθετων σακχάρων όπως είναι τα φρούτα, λαχανικά και όσπρια.

  • Περιορισμός των τροφών που προκαλούν κατακράτηση όπως το αλκοόλ και το νάτριο. Αντίθετα συνιστώνται οι τροφές πλούσιες σε κάλιο (φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ψάρια.)

  • Τέλος, κάθε είδους σωματική άσκηση και κίνηση βοηθάει στην καύση των θερμίδων και στην καλύτερη εμφάνιση του σώματος μας.