Άνδρας

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά και σίγουρα η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο. Οι άντρες σήμερα, όχι μόνο μπορούν αλλά οφείλουν να ασχοληθούν με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος τους, να χαλαρώσουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους αποκτώντας το δέρμα και το σώμα που τους αξίζει.

Η ιδιαιτερότητα της ανδρικής επιδερμίδας γίνεται προσωπική υπόθεση στο Urbane Skin. Mε την μέθοδο της δερμοδιάγνωσης, κάθε θεραπεία σχεδιάζεται με προσοχή ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του καθενός. Στο Urbane Skin η άνεση, η διακριτικότητα, ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άντρα να απολαύσει τη φροντίδα και την περιποίηση που του αξίζει.

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος μας. Ενυδατώνει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα αναπλάθει την επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους είναι ιδανικό για εντατική ενυδάτωση και ανάπλαση της ιδιαίτερης ανδρικής επιδερμίδας. Την απαλύνει, την προστατεύει από τους περιβαντολλογικούς παράγοντες ενώ συγχρόνως την «κρατάει» νεανική.

30’- 40€

*** (ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες προσώπου για την ανδρική επιδερμίδα)

Αγαπητέ κύριε, καλέ μας φίλε, ο δικός σου καθαρισμός προσώπου δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κλασικό καθαρισμό προσώπου της συντρόφου σου. Δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στην ενότητα μας για τον Καθαρισμό προσώπου στην Αισθητική Προσώπου.

60’- 50€ – 70€

Με Cell Booster: Μικρομοριακές αμπούλες πλούσιες σε πρωτεΐνη σόγιας, κολλαγόνο και ελαστίνη για αύξηση της παραγωγής του δικού σας κολλαγόνου και ελαστίνης, ανανέωση κυττάρων και ανάπλαση.

50’- 60€

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα

Διάλεξε θεραπεία