Αισθητική Ιατρική

Πρόκειται για ιατρική θεραπεία που η επιτυχία της εξαρτάται τόσο από την τήρηση των κανόνων ασφαλείας όσο και από τη σωστή επιλογή ειδικευμένων γιατρών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ενέσιμες θεραπείες. To URBANE SKIN επιλέγει, πάντα, τον καλύτερο δερματολόγο, αλλά και τα ασφαλέστερα ενέσιμα σκευάσματα, εφαρμόζει δερμοδιάγνωση και χαρτογράφηση προσώπου, ώστε η έγχυση ουσιών να γίνεται, από την πρώτη συνεδρία, με ακρίβεια και να έχει άριστο αποτέλεσμα.

Είναι, παγκόσμια, η πιο δημοφιλής θεραπεία. Και ο λόγος είναι το ότι συνδυάζει το εξαιρετικό αποτέλεσμα με την ασφάλεια. Το botox® είναι μια απλή διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών (πόδι της χήνας). Το Botox® (σκεύασμα Βοτουλινικής Τοξίνης τύπου Α) τοποθετείται σε συγκεκριμένους μύες του προσώπου περιορίζοντας τη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης. Το botox® είναι απόλυτα ασφαλές, δεν έχει επιπλοκές και μας χαρίζει ξεκούραστο, φρέσκο, νεανικό πρόσωπο.

Ρωτήστε μας για τις φιλικές τιμές μας

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο μόριο, φυσικό συστατικό του δέρματος μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό, συσκευασμένο σε αποστειρωμένες σύριγγες του 1ml, γεμίζει τις ρυτίδες και ενυδατώνει το δέρμα. Με το υαλουρονικό οξύ μπορούμε να απαλύνουμε ή και να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες από το πρόσωπο μας, να διορθώσουμε το περίγραμμα του προσώπου μας, να φτιάξουμε το σχήμα ή να δώσουμε όγκο. Όλη η διαδικασία κρατάει λίγα λεπτά και είναι απολύτως ακίνδυνη.

Ρωτήστε μας για τις φιλικές τιμές μας

Είναι ένας τρόπος χορήγησης δραστικών ουσιών στο δέρμα μας που η έγχυση τους γίνεται ενδοδερμικά. Αυτό που επιτυγχάνουμε με τη μεσοθεραπεία είναι η βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, ενώ παράλληλα ενισχύουμε την ανανέωση των κυττάρων του. Η μεσοθεραπεία δρα τοπικά άμεσα, αποτελεσματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το URBANE SKIN, για τη μεσοθεραπεία, χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας κοκτέιλ από βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες της επιδερμίδας. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται περισσότερες από μία συνεδρίες*.

150€ – 300€ ανά σύριγγα

*Ρωτήστε μας για τα πακέτα μας σε τιμή έκπληξη!

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα

Διάλεξε θεραπεία